Regulace Vitotronic

Ekvitermní digitální regulace pro řízení kompaktních kotlů na plyn a olej a tepelných čerpadel s jednoduchým ovládáním a naváděním pomocí textů v menu.

Nominace čís.: 21
Přihlašovatel: Viessmann, spol. s r.o.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Ekvitermní digitální regulace pro řízení kompaktních kotlů na plyn a olej a tepelných čerpadel s jednoduchým ovládáním a naváděním pomocí textů v menu. Černý displej nové regulace Vitotronic s kontrastním černo-bílým zobrazením na předních stěnách nových kompaktních přístrojů je velmi nápadný. Má víceřádkový srozumitelný text s velkým dobře čitelným písmem a je o 70 procent větší než u srovnatelných přístrojů. Displej je grafický a zobrazuje interaktivně i topné charakteristiky nebo parametry solárního zisku.

Výhody použití

Díky novému systému intuitivního ovládání pomocí ovládacího kříže s potvrzovacím tlačítkem OK, kontrastnímu displeji s plně textovým zobrazením je ovládání a nastavování regulace mnohem jednodušší. Nově jsou u solárních kompaktních přístrojů na displeji přehledně zobrazeny i solární zisky, takže má uživatel na první pohled přehled o úsporách.

Inovativnost

Přehlednost jednotlivých oblastí regulace od získávání informací až po možnost jednoduchého nastavování.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz